ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 4ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
Οι οργανωτές του 4ου Ελληνο-Ρωσικού Κοινωνικού Φόρουμ και του Ελληνο-Ρωσικού Ενεργειακού Συνεδρίου, που οργανώθηκε απο το ΗΑΕΕ και την Pommel Holdings Inc., ευχαριστούμε θερμά όλους τους ομιλητές, φίλους και συνεργάτες του ιδιωτικού και κρατικού τομέα , στην Ελλάδα και στη Ρωσική Ομοσπονδία, για  την συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή του Κοινωνικού Φόρουμ και του Ενεργειακού Συνεδριου, στο Ζάππειο Μέγαρο στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2016.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 4ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
Ευχαριστούμε θερμά τους υπουργούς Εξωτερικών και Ενέργειας της Ελλάδας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.κ. Νίκο ΚοτζιάΣεργκέι ΛαβρόφΠάνο Σκουρλέτη και Αλεξάντερ Νόβακ, τον Γ.Γ. ΥΠΕΝ κ. Μιχάλη Βερροιόπουλο,  καθώς και την υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά που εκπροσωπήθηκε από τον Γ.Γ.  κ. Γιώργο Τζιάλλα, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή  η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του φόρουμ.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε προς τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη και το επιτελείο του, οι οποίοι βρίσκονταν πάντα ακούραστοι και αθόρυβοι υποστηρικτές, όχι μόνο δίπλα μας, αλλά και δίπλα σε κάθε ελληνορωσική δραστηριότητα στα πλαίσια του "Έτους Ελληνορωσικης Φιλίας 2016"'. Τις θερμές ευχαριστίες μας απευθύνουμε επίσης και στον πρόεδρο του Ιδρύματος Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου κ. Βλαδίμιρ Γιακούνιν, την "ψυχή" των ελληνορωσικών πολιτιστικών σχέσεων επί πολλά χρόνια.

Προσκαλέσαμε τον κ. Αμανατίδη εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, μαζί με τον κ. Βλαδίμιρ Γιακούνιν εκ μέρους της Ρωσικής Κυβέρνησης, να κηρύξουν την έναρξη του δίημερου Ελληνορωσικού Κοινωνικού Φόρουμ στις 1 Νοεμβρίου. Οι δύο επίσημοι, σε μια συμβολική κίνηση που δείχνει εκτός από τις καλές προσωπικές τους σχέσεις και  τις στενές σχέσεις μεταξύ των λαών των δύο χωρών,προήδρευσαν μεγάλου μέρους του φόρουμ, αναλαμβάνοντας οι ίδιοι το ρόλο των συντονιστών του σε  ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.

Δρ.Σεργκέι Γκολόβιν , πρόεδρος της Pommel Holdings Inc.
Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος, πρόεδρος  του ΗΑΕΕ